ILD 6 Classic(såld!) & ILD 6 Modern (Såld)


IDL 6 classic kassett
IDL 6 classic insats i hem
idl 6 classic enbart kassett

ILD 6 Classic & Modern

Nu har vi extra bra pris på två stycken av våra snygga kassetter på utställningen: ILD 6 Classic (såld!) och ILD 6 Modern (såld!). (Priserna gäller först till kvarn och vid hämtning i butiken, om ni inte beställer montage och installation av oss. Vi skickar ej utställnings-exemplar.)

 

SÅLD! ILD 6 Modern endast 6 965kr (Ord. pris 9 950kr)

Delbetalning fr. 354kr/mån

SÅLD! ILD 6 Classic endast 6 265kr (Ord. pris 8 950kr)

Delbetalning fr. 324kr/mån

 

Ild betyder "eld" på norska, och det är precis vad ILD fokuserar på. ILD's kassetter har flera egenskaper som gör att de brinner rent och fint och håller glaset rent från sot och minimerar utsläpp (ILD 6 är Svanenmärkt). 

Kassetterna är i gjutjärn och stål av hög kvalitet, gjort för att hålla länge. De här kassetterna är effektiva och har en uppvärmningskapacitet på 20-80 m².

Det är upp till dig att bestämma design för din eldstad. ILD 6 kassett monteras mot vägg och du väljer själv material runtom kassetten. Du får gärna fråga oss om råd om design eller om frimurning efter dina önskemål.

 

Fakta

Färg: Svart

Verkningsgrad: 83%

Effekt: 2-6 kW

Vikt: 54kg

Mått: Höjd 580mm x Bredd 474mm x Djup 349mm

Svanenmärkt

(Modern har samma egenskaper som Classic med den skillnaden att luckan har snygg hel glasfront med svart glas-ram istället för svart stålram som på Classic.)

 

För fler detaljer angående kassetterna, fyll i onlineformuläret nedan / ring oss på 0158 - 140 35 /kom in till oss i butiken på Dansutvägen 2 i Gnesta (bredvid STOP). Varmt välkomna!