Om oss


Om företaget

 

Vi, Eila och Vesa Hokkanen, är ägarna av Eldabutiken i Gnesta sedan 2013. Butiken ingår i Sveriges största nätverk av fackhandlare och här får du kompetent hjälp av fackfolk, montörer och oss i butiken.

Vi har arbetat för Eldabutiken i Gnesta förut och har bred erfarenhet av både installations-biten och det administrativa. Just Eldabutiken i Gnesta är känd för att utföra bra jobb, och det är vi stolta och glada över. För att kunna ge våra kunder det bästa håller vi oss uppdaterade på utvecklingen av eldstäder och tillbehör. Det är roligt att hela tiden bredda vår butiks utbud och vår kompetens.

När man har arbetat länge inom den här branschen vet man hur viktigt det är att val av eldstad och montage blir gjort på rätt sätt från början. Det sparar både tid och pengar åt dig som kund när du anlitar professionella, erfarna installatörer och du får produkter av rätt kvalitet. En eldstad är en investering som håller länge och höjer både husvärdet och mysfaktorn hemma. Om det blir gjort på rätt sätt det vill säga... Och det är just därför vi finns här för dig. Hela vägen.

Vesa & Eila Hokkanen

 

Våra duktiga montörer har både bred kunskap och lång erfarenhet inom just dessa specifika områden, vilket är en bristvara i Sverige idag. Oavsett vad du har för behov när det gäller din eldstad så ser de till att du blir nöjd

Deras expertis och trevliga framtoning har gett oss många positiva samtal från nöjda kunder. Det är vi glada över! 

Även skorstensfejare vidsträckt omkring rekommenderar oss och våra montörer om något behöver åtgärdas efter en besiktning.

Vi är rädda om vår personal och därför är montörerna alltid två stycken när de åker ut till kunderna, om det inte bara gäller något litet ingrepp. Att låta personalen arbeta ensamma skulle utsätta dem för en ökad skaderisk. Deras arbete innehåller bland annat många tunga lyft och utifrån ett säkerhetsperspektiv är det alltid bra om de är två på plats. Plus att vi vet att det även innebär ett bättre utfört arbete då det minimerar risken att man missar något och man har utbyte av varandras erfarenheter och kunskap.

Och så är vi ju lite petiga med att det ska gå rätt till även efter ett väl utfört jobb, dvs att man tar hand om allt material på rätt sätt. Därför städar vi alltid upp efter oss och lämnar inget åt er att ta hand om, läs gärna mer under Vi är vänliga mot miljön.

 

fasaden eldabutiken gnesta