Tjänster


Tjänster

 

En bra affär börjar med ett hembesök!
Självklart gör vi hembesök och ger dig goda råd och tips om val av kamin och bästa placering utifrån ditt behov. När du väl har bestämt dig vill vi att installationen ska kännas trygg och säker för dig. Därför är vi med dig från början till slut.

Öppen brasa i vackert vardagsrum med snö utanför

Förutom själva installationen av kamin och skorsten får du också hjälp med finansiering, bygganmälan och även kontakten med skorstensfejare. Har du behov av taksteg/stege och glidskydd så ordnar vi även detta.

Vi murar om slitna skorstenar och renoverar skorstenskanaler enligt marknadens bästa metoder

Våra montörer är certifierade och vidareutbildar sig kontinuerligt för att bli uppdaterade om det senaste på området. De har arbetat hos oss i många år och har en kompetens inom området som få har idag. Vi har också en certifierad takläggare med värdefulla kunskaper när ny eldstad och skorsten ska installeras. Du kan alltså få hjälp av oss vid akut läckage på tak i samband med installation/reparation av eldstad och skorsten.

 

 

 Fasad- & takrengöring i samband med installation/reparation av eldstad eller skorsten

Nu i början på Mars utbildade vi alla inom företaget för professionell fasad- och takrengöring. Vi har redan blivit varma i kläderna i Gnesta området och kommer att utvidga takrengöringen mot Nyköping, Trosa, Flen, Järna och fler orter i Södermanland.

Vi utför prisvärd tak- och fasadrengöring i samband med er installation eller renovering av er spis/kamin eller rökkanal. Spara tid och pengar genom att få det gjort samtidigt.

! Om du är intresserad av fasad- eller takrengöring så kan du få rabatt. Hur? Om minst en av dina grannar också beställer rengöring samtidigt (Så det kan utföras vid samma tillfälle) får du 15% rabatt på din takrengöring

Mer utförlig information om våra olika tjänster kommer här på hemsidan inom kort. Under tiden får du gärna fylla i formuläret till höger för mer information. Skriv vilken/vilka tjänster ni är intresserade av så kontaktar vi er så fort som möjligt.