Fasad- & takrengöring med Grön-Fri


OBS! Vi ber om ursäkt men just nu tar vi EJ emot fler förfrågningar angående fasad- och takrengöring, då vi är fullt upptagna med kaminmontage & installation hela hösten och vintern. Ni är välkomna att återkomma i vår!

Takrengöring & fasadrengöring i samband med installation/reparation av eldstad och skorsten

 

Tomtar på loftet eller bara mossa på taket?

 

Påväxt på tak och andra ytor är ett växande problem idag och det förkortar livslängden på hus betydligt. Se till att få ett rent och snyggt hus och samtidigt öka både värdet och livslängden på din fastighet genom en snabb takbehandling. Passa på i sommar: Vi erbjuder prisvärd fasad- och takrengöring i samband med din installation/reparation av kamin eller rökkanal.

Spara pengar - Slipp lägga om hela taket/renovera fasaden

När det är organisk påväxt på en yta så bryts den ner mycket snabbare och man måste byta ut den/reparera den. Se en artikel från VillaÄgarna härHåller man ytan ren slipper man göra det här lika ofta, vilket sparar både tid och pengar. Tvättar du bilen ibland? Är det enbart för att den ska se fin ut? Nej, det är också för att smutsen annars bryter ner skyddet i lacken och rost bildas, och bilens livslängd förkortas mycket snabbare vilket också gör att värdet sänks. Det är samma sak med hus och fastigheter. När såg du till att göra rent tak och fasad senast? Tak & fasadrengöring är inte dyrt, och det tar inte lång tid, om du anlitar oss. Det är värt det.

OBS! Ett vanligt misstag många gör är att man rengör med högtrycksspruta. Gör inte det! För att inte förstöra yt-materialet måste man rengöra ytan på rätt sätt! Låt därför någon som är utbildad och auktoriserad göra det!

 Vi är auktoriserad GRÖN-FRI entreprenör och kan hjälpa er att få bort alger, mossa och påväxt från tak, fasader och andra ytor på rätt sätt, utan att skada materialet under. GRÖN-FRI är garanterat effektiv. Vid behandling dör påväxten direkt. Takrengöringens resultat ser du redan efter några månader och det blir gradvis bättre och bättre.  I de flesta fall försvinner all påväxt under ca 2 års tid och oftast syns ingen ny påväxt upp till fyra år, (i vissa fall upp till 10 år!) beroende på ytans egenskaper och läge. 

 

Marknadens miljövänligaste & effektivaste medel

När vi kommer ut till er så behandlar vi ytan med rätt medel från JAPE beroende på vad det är för påväxt. I vissa fall är det så pass mycket påväxt så man måste börja med att ta bort det värsta innan man kan behandla ytan. Medel och resterna är biologiskt nedbrytbart och påverkar inga byggnadsmaterial negativt. Man måste inte efterbehandla ytan på något sätt. Vid takbehandling behöver vi inte komma tillbaka då vädret tar hand om att föra bort den döda påväxten. Vid fasadrengöring krävs det oftast att ytan tvättas, efter att medlet fått tid att verka, för att resterna helt ska försvinna.

 

Att få fasad- och takrengöring gjord av auktoriserade och professionella GRÖN-FRI entreprenörer garanterar att det går rätt till och att ytan blir behandlad på rätt sätt. Plus att det blir gjort utan att du behöver riskera livet på taket.

 

Auktoriserad Grön-fri entreprenör logo för takrengöring & fasadrengöring

Vad kostar det?

Få billig fasad/tak rengöring genom att boka det i samband med er installation eller reparation av spis/kamin eller skorsten/rökkanal.

Med nuvarande ROT-avdraget kostar det ca 38kr/m2. Ni uppger antal mpå ytan och vi återkommer med en offert. Olika tak och beläggningar kräver olika behandlingar.

Prisexempel: Ett normalstort villa-tak blir ca 4 900kr efter nuvarande ROT-avdrag.

 

Vår butik ligger i Gnesta men vi åker till de flesta orter i Södermanland så som Nyköping, Flen, Trosa, Vagnhärad, Stjärnhov, Mölnbo. Samt södra Stockholm som Järna, Södertälje m fl. Alla orter inom ca 5 mil från Gnesta helt enkelt.

 

Fyll i kontaktformuläret här för att få reda på när vi kan komma till dig. Skriv i meddelande-rutan om ni är intresserade av tak- eller fasadrengöring och om ni är flera hus inom samma område.

 

Om ni vill måla om fasaden efter rengöringen (behövs inte alltid) har vi samarbete med en duktig målarfirma.

Vid takrengöring behöver man oftast inte göra något efterarbete. 

OBS! Vi ber om ursäkt men just nu tar vi EJ emot fler förfrågningar angående fasad- och takrengöring, då vi är fullt upptagna med kaminmontage & installation hela hösten och vintern. Ni är välkomna att återkomma i vår!