Spis & kamin installation i 4 enkla steg


 

 

 

Keddy miljö kassett eldstad

Spis & kamin installation i Södermanland

 

 

Här är de 4 steg du behöver ta för att få din eldstad precis som du vill ha den:

Steg 1: Kontakta oss och boka ett hembesök. Fundera gärna på vart i huset ni vill ha er kamin och skorsten (Om ni redan har en skorsten, tänk över om ni vill göra några förändringar/flytta kaminen till en annan del av huset)

Steg 2: Kom in till oss och se vilka spisar och kaminer vi har inne som passar era uppvärmningsbehov och vad ni gillar. Självklart kan ni kolla runt även på eldabutiken.se för att se om det är någon som ni vill beställa som vi inte har inne just nu. Vill ni köpa en insats och designa murningen själva? Vi hjälper gärna till!

Steg 3: När ni bestämt er vad ni vill ha räknar vi ut ett fast pris och bokar in när kamin installation och montage kommer att ske. Under vintermånaderna kan det ta lite längre tid, då det är vår mest upptagna säsong. Men oftast brukar vi kunna boka in installation och montage inom några veckor från godkänd offert. 

Steg 4: Nu är det bara att börja skryta för vänner och bekanta om din fina snart-installerade-eldstad. Vi sköter allt. Så fort vi är klara kontaktar vi Skorstensfejarmästarna som kommer och provtrycker er spis/kamin. Nu kan du snart sätta dig framför en sprakande eld med ett glas whiskey eller en kopp choklad. 

Vi sköter allt…

... Vad betyder det då?

När våra montörer kommer till dig på inbokad tid kommer de börja med att se till att spisen eller kassetten får plats där ni vill ha den, t ex kanske de utvidgar befintligt hål i anslutning till skorsten för att få in den nya kassetten. 

Efter det monterar de ihop kaminen eller spisen, väger in den så att den är exakt vågrät och ansluter den till skorstenen. De här momenten är väldigt viktigt att de utförs på korrekt sätt av kunniga och skickliga fackmän. Annars har ni ingen garanti för att er eldstad kommer att gå igenom besiktningen och ni kan få eldförbud på den. Dvs ni får inte använda den. Med oss behöver ni aldrig oroa er för det.

Vi är måna om att er hemmiljö ska bli så bra som möjligt, och vi är även måna om att vår miljö i framtiden ska bli så bra som möjligt. Därför har vi som policy att vi alltid städar upp efter oss, tar hand om allt material som blivit kvar/över och lämnar in allt på återvinning. Läs gärna mer om det här.

Sedan är kaminen / spisen redo för besiktning och så fort den är gjord är det bara att tända er första brasa i den!

 

 

 

Kamin Scanspis 83 svart i hem
Gjutjärnskamin Jötul F 3

Boka in ett hembesök genom att fylla i onlineformuläret här, eller ring oss på 0158-14035.